9 de maig 2012

Més de 600 persones caminen pel delta de l’Ebre a la 6a Caminada


Dissabte passat, 5 de maig, es va celebrar un any més, i ja en van sis, la Caminada en lluna plena pel delta de l’Ebre amb la participació de 634 persones, vingudes sobretot de les Terres de l’Ebre i Maestrat, però també de poblacions una mica més distants com Morella, Reus, Tarragona, Badalona, ...

Tot i que unes hores abans al lloc de sortida, la Casa de Fusta, una mica de pluja i vent feien patir a organitzadors i participants per la realització de la Caminada, el temps va millorar  ràpidament quedant un magnífic vespre, amb una mica de fresca i el cel mig ennuvolat per a gaudir del Delta, per dos itineraris: d’11 Km i  19 Km.

A les 20.15 es donava la sortida als participants que des de la Casa de Fusta van cap al Poble Nou passant pel mirador del Través des d’on es podia veure l’Encanyissada i la posta de sol. Després de passar per dins del Poble Nou, el recorregut seguia  pel camí del mig (paral·lel a la badia dels Alfacs) mentre el sol es ponia i sortia la lluna, de moment entelada per núvols. Els núvols es van esvair en el moment en que s’arribava a l’avituallament, punt on els participants triaven seguir per l’itinerari curt o pel llarg.

Uns 400 participants van triar el recorregut curt que seguia pel camí de les Madalenes, cap al camí del Riu Vell i pel camí del mirador de l’Embut fins a la Casa de Fusta. La resta de participants, poc més de 200, van seguir per l’itinerari llarg que resseguia la carretera de les Salines fins a la barra del Trabucador caminant gairebé 1 Km per la sorra de la platja d’Eucaliptus per enllaçar amb el carril bici de la Tancada, al final del qual es barrejaven els participants que feien la ruta curta amb els que feien la llarga. Els primers participants de l’itinerari curt arribaven a la Casa de Fusta cap a les 22:30 mentre que els darrers del llarg arribaven al voltant de la 1 de la matinada.



Més fotografies al nostre facebook.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada